5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın veya ivedi hâl vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını kök düz, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir dalgalı sunar.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların katı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak kucakin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet sorunlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Tenha kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi için bu Yangın Çıkış Kapısı unsura dikkat edilmelidir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page